top of page

Visszajelzés: Mátyás, közgazdász

Ez az írás talán hatásvadásznak tűnhet, pedig teljesen hiteles. Én így élem meg a közös munkát Anikóval. 38 éves, közgazdász,, több nyelven beszélő kozmopolita férfi vagyok, jelenleg is külföldön élek. Kb 18 éves korom óta foglalkoztat a megfogható tárgyi világon túli lét és a spiritualitás. Próbáltam elég sok mindent, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz, fejlődjek, a matérián túli dolgok megértésével mindig jobb és jobb életet élhessek, önmagam "jobb kiadásává" váljak.


Azért szeretek Anikóval dolgozni, mert haladunk. A közös munka dinamikus, előre mutató és fejlődés orientált. Nem elemezgetjük túl a dolgokat. Persze nem marad el az énem, a problémáim alapvető megértéséhez szükséges beszélgetés sem, de van az egész folyamatnak egy alapvető lendülete. Nem igazán ismerem Anikót, néhány beszélgetésünk volt eddig, de az első pillanattól kezdve nagyon jól egymásra tudunk hangolódni (vagy inkább Ő rám). Ezt akkor érzem leginkább, amikor egy-egy probléma feloldásával foglalkozunk. Hihetetlen kifinomultsággal érez rá a probléma gyökerének legcsavarosabb, mélyen lapuló nyúlványaira, és még annál is mélyebbre megy. Aztán megfogalmazza azt (amit én sose tudnék), és kioldjuk.


A zsigereimben szoktam érezni, hogy jó helyen járunk, hogy megvan, amit kerestünk. És ez még csak a kisebbik jó. Megtanultam teremteni, és elkezdtem csodálatos dolgokat teremteni az életembe. Persze vannak "véletlenek" meg szerencse... de van az a szint, amikor tudod, hogy egy-egy megvalósult csodához igenis közöd van.


Varázslatos élmény. Óriás vagyok! 🙂


23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page